CourseCraft

Susanne

www.sykurs.no

Det er gøy å sy, og alle kan lære det!

Slik syr du med en coversømmaskin

Lær de mange små triksene for å kunne sy flotte coversømmer. Bli kjent med tilleggsutstyr, og lær hva som må til for å unngå hoppesting. Det følger med et snittmønster for å sy en body.

249 kr NOK
View Course »

Sy inn glidelås? Ikke noe problem!

Lær å sy inn synlig, skjult og delbart glidelås. Lær også å sy inn glidelås i bukser og jakker. Vi viser deg skritt for skritt hvordan du får det til. Med gratis snittmønster for toalettmappe.

149 kr NOK
View Course »

Lær å sy med overlockmaskin.

Ett omfattende kurs med teknikker, tips og triks - slik at du blir en proff på din overlockmaskin.

249 kr NOK
View Course »

Kom i gang!

Et sykurs for nybegynnere. Lær grunnleggende syteknikker og bli kjent med viktige sybegrep. Med kjøpeguide for symaskiner.

149 kr NOK
View Course »

Lær å sy klær.

Lær å bruke snittmønstre, bli kjent med viktige begrep innen klessøm og lær grunnleggende sømteknikker for å kunne sy klær. Inklusive to snittmønstre.

199 kr NOK
View Course »

Nytte- og pyntesømmer med tvillingnål.

Tvillingnåler kan festes i alle vanlige symaskiner og brukes for å sy mange forskjellige nytte- og pyntesømmer.

More About Susanne

Hei!  

Jeg heter Susanne, og er det man kan kalle for en uforbederlig "syentusiuast". Jeg er utdannet innen søm, snittmønster-design og voksenpedagogikk og driver den lille bedriften Sykurs.no som ble etablert i 2008. Siden da har jeg (sammen med noen dyktige kursassistenter) lært over tusen kursdeltakere å sy. 

Her finner du mer informasjon om oss og våre kurs: www.sykurs.no

Etter å ha betalt for et nettkurs kan du se det når, og så ofte, som du vil. Det er dessverre noen få engelske ord når du registrerer deg, men alle kurs er på norsk.

Det er gøy å sy -  alle kan lære det!