CourseCraft

Anna Bjärkvik

Anna Bjärkvik - Yoga & Soul talk

Grundkurs traditionell vinyasayoga

Denna kurs ger dig en förståelse för yogans syfte, utförlig genomgång av de grundläggande teknikerna och förhoppningsvis en stor dos inspiration till din yogaresa.

Yogalärarutbildning online med Anna Bjärkvik - Block 2 | Start maj 2020

Du som har slutfört min yogalärarutbildning ”block 1”, är nu varmt välkommen att anmäla dig till ”block 2”. Här bygger vi vidare på den grund du nu har, för att gå ännu djupare i din egen utveckling och för att kunna vägleda dina elever än längre på yogans väg.

Att leva väl - En onlinekurs i yogafilosofi

I en värld av självhjälps böcker och nya metoder för att hitta välmående kan det vara till stor hjälp att dyka in i en gammal filosofi som har fungerat för människor i tusentals år. En filosofi som fanns långt innan yogamattor och spandex tights, men som håller hela fröet till modern (yoga)kultur.

Yogalärarutbildning online med Anna Bjärkvik - Block 1

Längtar du efter att få lära ut yoga till andra, eller är du redan lärare men vill hitta djupare in i din roll? Denna lärarutbildning kommer att gå på djupet i Ashtanga yogans tekniker och filosofi, med stort fokus på ditt egna inre arbete - då du endast kan lära ut vad du själv har upplevt.

More About Anna Bjärkvik

Anna is an internationally authorized yoga instructor based in Sweden, and author who wants to inspire people to connect with their own higher self, and release what stands in the way for self-love and self-expression.