CourseCraft

La oss sy vesker! - Pris: 249.-

Det er utrolig gøy å sy vesker, bager og nett!

I første del av dette kurset forklarer vi deg grunnleggende vesketeknikker, som å sy forskjellige typer stropper og hanker, hvordan man syr veskehjørner, om forskjellige lukkesystemer og hva slags stoff og sytråd som er egnet for vesker. Alt dette forklares ved hjelp av tekst, bilder og små filmer. Det finnes faktisk hele 32 filmer i dette nettkurset!

I andre del av kurset kan du sy en flott skulderveske, to forskjellige typer nett og en bag. Helt nederst på denne siden kan du se bilder av modellene. Ved å sy disse veskene lærer du enda flere teknikker, som å sy inn glidelås, hvordan man lager ytterlommer, hvordan man syr innerlommer med nøkkelfeste og plass til mobiltelefonen, hvordan man vrangsyr helfôrete vesker og mye annet. Snittmønstrene kan du laste ned gratis og skrive ut på vanlig hjemmeskriver.

Kurset passer både for nybegynnere og viderekomne, men hvis du er helt grønn når det gjelder søm og symaskiner anbefaler jeg at du først tar vårt nettkurs Kom i gang.

Lykke til med kurset!

Susanne


Meld deg på her:

Grunnleggende teknikker for å sy vesker
Velkommen!
Viktige begrep og en del tips før du begynner å sy vesker
Stoff, stabilisering, sytråd og nåler
video
Veskehjørner
video
Stropper og hanker
video
Lås og lukninger
Fire prosjekter for å lære mer
Teori og praksis
Snittmønstre og klipping av delene
Vi syr et handlenett
Om modellen, hva du kan lære, og mønsteret
Slik syr du handlenettet
video
Leannes favorittveske
Om modellen, hva du kan lære, og mønsteret
Slik syr du Leannes favorittveske
video
Bodils (riktig flotte) nett
Om modellen, hva du kan lære og mønsteret
Slik syr du Bodils nett
video
City-bag
Om modellen, hva du kan lære og mønsteret
Slik syr du bagen
video
Noen tips til slutt
Snittmønstre, bøker og å designe egne vesker
Spørsmål?

Handlenett

Leannes favorittveske

Bodils nett

City-bag

Meld deg på her:

Betingelser og rettigheter:

Sykurs.no er ikke ansvarlig for personskader, eller skader på symaskiner, som oppstår når kursdeltakere følger våre kurs. Det er opp til kursdeltakeren å utøve vanlig varsomhet, både når det gjelder maskinbruk og personsikkerhet.

Digitalt innhold som ikke leveres på et fysisk medium, men som kjøpes og lastes ned/strømmes direkte fra internett, er unntatt fra angreretten. Ved å registrere deg, og å betale for kurset, samtykker du at angrefristen utløper med en gang du ser på kurset for første gang.

Firmaet Sykurs.no er ansvarlig for innholdet i nettkursene som de tilbyr. Utover det gjelder betingelsene til firmaet Coursecraft som hoster våre kurs. Vi garanterer at du har tilgang til kurset i minst 12 måneder etter betalingsdato. Skulle det skje at kursinnholdet ikke lenger er tilgjengelig innen denne perioden vil Sykurs.no gjøre sitt ytterste for å flytte kursene til en ny server eller tilbakebetale kursavgiften. Korte nedetider av serveren kan enkelte ganger forekomme og gir ikke rett til refusjon av kursavgiften.

Tilgangen til kurset er personlig, og det er ikke lov å gi videre tilgangsinformasjon til kurset. Det er ikke lov å kopiere verken bilder, tekster, filmer, mønsterdeler eller annet innhold av kurset uten uttrykkelig tillatelse av rettighetshaver.

© Sykurs.no / Susanne Marianne Imperatori 2017