CourseCraft

Slik syr du med en coversømmaskin

Mange som syr med coversømmaskin blir litt frustrerte fordi de sliter med hoppesting, ujevne sømmer og bølgete kantbånd. På dette kurset skal vi forklare deg hva som må til for å få perfekte coversømmer. Vi viser deg også hvordan man begynner og avslutter coversømmer, hvordan man lager pyntesømmer, opplegg med coversømmer, kanting med og uten kantbåndsapparat, hvordan man syr fast elastiske blonder og kantstrikk og mye annet. Vi har også laget en liten kjøpeguide for coversømmaskiner, og du vil få se tilbehør som finnes til disse. 

Kurset består av tekst, bilder og filmsnutter. Alt som vises i filmene forklares først i tekstene slik at også hørselshemmete har utbytte av filmene. Du kan se kurset når du vil, og så mange ganger som du vil.

Kurset er først og fremst beregnet for deg som har (eller ønsker å kjøpe) en vanlig coversømmaskin fra f.eks. Brother, Janome, Babylock eller Bernina. Kurset passer også for deg som har en kombinert overlock- og coversømmaskin, men hvis du har en slik maskin, er ikke alle delene av kurset like relevante.

Kurset har blitt fornyet og utvidet i 2020.

Lykke til!

Susanne

  • Takk for et flott kurs - jeg synes det er flotte bilder og god tekst og videoene er virkelig nyttige, korte og konsise - virkelig gull verdt! Nå gleder jeg meg til å lage skoleklær til jenta mi :)

    — Bjørg Rørvik
Coversømmaskiner og innstillinger
Velkommen!
Coversømmaskiner og kjøpeguide
Nål, tråd og innstillinger
video
Grunnleggende coversømteknikker
De viktigste grunnteknikker
video
Å legge opp stoffkanter med coversømmaskin
video
Å kante med coversømmaskin
video
Stretchblonder og kantstrikk
video
Kreative coverteknikker
Pyntesømmer, topstitching og lommer
video
Tilbehør og vedlikehold
Tilleggsutstyr og 3D-printe/lage tilleggsutstyr selv
Slik steller du maskinen din
Spørsmål?

Er kurset på norsk`?

Ja, hele kurset er på norsk. Men registrerings- og betalingssiden er dessverre på engelsk.

Må jeg følge kurset på et bestemt tidspunkt?

Nei, du kan se kurset når du vil.

Passer kurset for hørselshemmede?

Ja, det gjør det. Filmene er riktignok ikke tekstet, men vi forklarer alt som vises i filmene også med hjelp av tekst og bilder.

Hvor mange ganger kan jeg se kurset?

Du kan se kurset så mange ganger som du vil. Så langt har alle som har kjøpt et nettkurs av Sykurs.no hatt fritt tilgang i flere år, og det vil vi gjerne fortsette med. Men for å sikre oss juridisk begrenser vi garantien til 6 måneder.

Har jeg angrerett?

Vi følger norsk lov om angrerett på digitalt innhold. Du har 14 dagers angrerett etter å ha betalt for kurset. Angreretten bortfaller med en gang du ser på kurset for første gang.

For hvem passer dette kurset?

Kurset passer for alle som syr coversømmer, uansett maskintype, og uansett om de er nybegynnere eller viderekomne. Kurset er også beregnet for de som ønsker å kjøpe en coversømmaskin og trenger å få informasjon for å kunne kjøpe riktig modell.