CourseCraft

Slik syr du med en coversømmaskin

Mange som syr med coversømmaskin blir litt frustrerte fordi de sliter med hoppesting, ujevne sømmer og bølgete kantbånd. På dette kurset skal vi forklare deg hva som må til for å få perfekte coversømmer. Vi viser deg også hvordan man begynner og avslutter coversømmer, hvordan man lager pyntesømmer, opplegg med coversømmer, kanting med og uten kantbåndsapparat, vaffelsøm med coversøm, hvordan man syr fast elastiske blonder og kantstrikk og mye annet. Vi har også laget en liten kjøpeguide for coversømmaskiner, og du vil få se tilbehør som finnes til disse. Til slutt forklarer vi deg hvordan du kan sy en body. Mønsteret til bodyen kan du laste ned gratis.

Kurset består av tekst, bilder og filmsnutter. Alt som vises i filmene forklares først i tekstene slik at også hørselshemmete har utbytte av filmene. Du kan se kurset når du vil, og så mange ganger som du vil.

Kurset er først og fremst beregnet for deg som har (eller ønsker å kjøpe) en vanlig coversømmaskin fra f.eks. Brother, Janome, Babylock eller Bernina. Vi viser også den nye maskinmodellen fra Brother (CV3550) som alle snakker om. Kurset passer også for deg som har en kombinert overlock- og coversømmaskin, men hvis du har en slik maskin, er ikke alle delene av kurset like relevante.

Lykke til!

Susanne

Coversømmaskiner og innstillinger
Velkommen!
Slik syr en coversømmaskin og kjøpeguide
video
Nål, tråd og innstillinger
video
Grunnleggende coversømteknikker
De viktigste grunnteknikker
video
Å legge opp stoffkanter med coversømmaskin
video
Å kante med coversømmaskin
video
Stretchblonder og kantstrikk
video
Kreative coverteknikker
Pyntesømmer, topstitching og lommer
video
Vaffelsøm
video
Vi syr en body!
Tilbehør og vedlikehold
Tilleggsutstyr
Slik steller du maskinen din
Spørsmål?