CourseCraft

Slik syr du med en coversømmaskin - Pris: 249.-

Mange som syr med coversømmaskin blir litt frustrerte fordi de sliter med hoppesting, ujevne sømmer og bølgete kantbånd. På dette kurset skal vi forklare deg hva som må til for å få perfekte coversømmer. Vi viser deg også hvordan man begynner og avslutter coversømmer, hvordan man lager pyntesømmer, opplegg med coversømmer, kanting med og uten kantbåndsapparat, vaffelsøm med coversøm, hvordan man syr fast elastiske blonder og kantstrikk og mye annet. Vi har også laget en liten kjøpeguide for coversømmaskiner, og du vil få se tilbehør som finnes til disse. Til slutt forklarer vi deg hvordan du kan sy en body. Mønsteret til bodyen kan du laste ned gratis.

Kurset består av tekst, bilder og filmsnutter. Alt som vises i filmene forklares først i tekstene slik at også hørselshemmete har utbytte av filmene. Du kan se kurset når du vil, og så mange ganger som du vil.

Kurset er først og fremst beregnet for deg som har (eller ønsker å kjøpe) en vanlig coversømmaskin fra f.eks. Brother, Janome, Babylock eller Bernina. Vi viser også den nye maskinmodellen fra Brother (CV3550) som alle snakker om. Kurset passer også for deg som har en kombinert overlock- og coversømmaskin, men hvis du har en slik maskin, er ikke alle delene av kurset like relevante.

Lykke til!

Susanne

Betingelser og rettigheter:

Sykurs.no er ikke ansvarlig for personskader, eller skader på symaskiner, som oppstår når kursdeltakere følger våre kurs. Det er opp til kursdeltakeren å utøve vanlig varsomhet, både når det gjelder maskinbruk og personsikkerhet.

Digitalt innhold som ikke leveres på et fysisk medium, men som kjøpes og lastes ned/strømmes direkte fra internett, er unntatt fra angreretten. Ved å registrere deg, og å betale for kurset, samtykker du at angrefristen utløper med en gang du ser på kurset for første gang.

Firmaet Sykurs.no er ansvarlig for innholdet i nettkursene som de tilbyr. Utover det gjelder betingelsene til firmaet Coursecraft som hoster våre kurs. Vi garanterer at du har tilgang til kurset i minst 12 måneder etter betalingsdato. Skulle det skje at kursinnholdet ikke lenger er tilgjengelig innen denne perioden vil Sykurs.no gjøre sitt ytterste for å flytte kursene til en ny server eller tilbakebetale kursavgiften. Korte nedetider av serveren kan enkelte ganger forekomme og gir ikke rett til refusjon av kursavgiften.

Tilgangen til kurset er personlig, og det er ikke lov å gi videre tilgangsinformasjon til kurset. Det er ikke lov å kopiere verken bilder, tekster, filmer, mønsterdeler eller annet innhold av kurset uten uttrykkelig tillatelse av rettighetshaver.

© Sykurs.no / Susanne Marianne Imperatori 2017

Coversømmaskiner og innstillinger
Velkommen!
Slik syr en coversømmaskin og kjøpeguide
video
Nål, tråd og innstillinger
video
Grunnleggende coversømteknikker
De viktigste grunnteknikker
video
Å legge opp stoffkanter med coversømmaskin
video
Å kante med coversømmaskin
video
Stretchblonder og kantstrikk
video
Kreative coverteknikker
Pyntesømmer, topstitching og lommer
video
Vaffelsøm
video
Vi syr en body!
video
Tilbehør og vedlikehold
Tilleggsutstyr
Slik steller du maskinen din
Spørsmål?