CourseCraft

Sy inn glidelås? Ikke noe problem! - Pris: 149.-

Mange hobbysyere er litt redd for å sy inn glidelåser. Eller de har gjort et forsøk, og det gikk ikke helt som planlagt. I dette kurset viser vi deg skritt for skritt hvordan du på en enkel måte kan sy inn forskjellige typer glidlåser i både fastvevde og elastiske stoffer. I tillegg viser vi deg hvordan du kan sy en fin toalettmappe, og mønsteret kan du laste ned gratis.

Det meste forklares med hjelp av små filmer, og i tillegg har vi skrevet en kort oppsummering til hver filmsnutt, slik at også hørselshemmede har utbytte av kurset.

Kurset er beregnet for deg som har sydd litt før og er kjent med de vanligste sømbegrep. Du vil lære grunnleggende glidelåsteknikker og få mange praktiske tips. Ta en titt på innholdsfortegnelsen nederst på denne siden for å se hva kurset inneholder.

Hilsen fra sømlærerne hos Sykurs.no

Susanne, Cille og Bodil

Meld deg på her:

Betingelser og rettigheter:
Sykurs.no er ikke ansvarlig for personskader, eller skader på symaskiner, som oppstår når kursdeltakere følger våre kurs. Det er opp til kursdeltakeren å utøve vanlig varsomhet, både når det gjelder maskinbruk og personsikkerhet.
Digitalt innhold som ikke leveres på et fysisk medium, men som kjøpes og lastes ned/strømmes direkte fra internett, er unntatt fra angreretten. Ved å registrere deg, og å betale for kurset, samtykker du at angrefristen utløper med en gang du ser på kurset for første gang.
Firmaet Sykurs.no er ansvarlig for innholdet i nettkursene som de tilbyr. Utover det gjelder betingelsene til firmaet Coursecraft som hoster våre kurs. Vi garanterer at du har tilgang til kurset i minst 12 måneder etter betalingsdato. Skulle det skje at kursinnholdet ikke lenger er tilgjengelig innen denne perioden vil Sykurs.no gjøre sitt ytterste for å flytte kursene til en ny server eller tilbakebetale kursavgiften. Korte nedetider av serveren kan enkelte ganger forekomme og gir ikke rett til refusjon av kursavgiften.
Tilgangen til kurset er personlig, og det er ikke lov å gi videre tilgangsinformasjon til kurset. Det er ikke lov å kopiere verken bilder, tekster, filmer, mønsterdeler eller annet innhold av kurset uten uttrykkelig tillatelse av rettighetshaver.
© Sykurs.no / Susanne Marianne Imperatori 2017

Leksjoner
Velkommen og informasjon om kurset
video
Glidelåser og glidelåsføtter
video
Sy inn synlige spiralglidelåser
video
Sy inn skjulte glidelåser
video
Glidelåser i elastiske stoffer
video
Sy inn delbare glidelåser
video
Utenpåliggende glidelåser
video
Glidelås i buksegylf
video
Sy en toalettmappe
video
Spørsmål?

Meld deg på her: