CourseCraft

Nytte- og pyntesømmer med tvillingnål

Med tvillingnåler kan du sy opp, lage kanter med elastiske stoffer, sy fine doble stikninger, sy biser og lage flotte border. Tvillingnåler kan festes i alle vanlige symaskiner, og de syr med to tråder oppå stoffet.

Med hjelp av tekster, bilder og små filmer forklarer vi deg skritt for skritt forskjellige tvillingnål-teknikker. Ta en titt på innholdsfortegnelsen for å se alt du kan lære. 

I siste leksjon kan du også stille spørsmål hvis du skulle lure på noe. Tvillingsømmer er både fine og funksjonelle. Gjør et forsøk!

Syhilsen fra

Susanne

Meld deg på kurset her:

Betingelser og rettigheter:

Sykurs.no er ikke ansvarlig for personskader, eller skader på symaskiner, som oppstår når kursdeltakere følger våre kurs. Det er opp til kursdeltakeren å utøve vanlig varsomhet, både når det gjelder maskinbruk og personsikkerhet.

Digitalt innhold som ikke leveres på et fysisk medium, men som kjøpes og lastes ned/strømmes direkte fra internett, er unntatt fra angreretten. Ved å registrere deg, og å betale for kurset, samtykker du at angrefristen utløper med en gang du ser på kurset for første gang.

Firmaet Sykurs.no er ansvarlig for innholdet i nettkursene som de tilbyr. Utover det gjelder betingelsene til firmaet Coursecraft som hoster våre kurs. Vi garanterer at du har tilgang til kurset i minst 12 måneder etter betalingsdato. Skulle det skje at kursinnholdet ikke lenger er tilgjengelig innen denne perioden vil Sykurs.no gjøre sitt ytterste for å flytte kursene til en ny server eller tilbakebetale kursavgiften. Korte nedetider av serveren kan enkelte ganger forekomme og gir ikke rett til refusjon av kursavgiften.

Tilgangen til kurset er personlig, og det er ikke lov å gi videre tilgangsinformasjon til kurset. Det er ikke lov å kopiere verken bilder, tekster, filmer, mønsterdeler eller annet innhold av kurset uten uttrykkelig tillatelse av rettighetshaver.

© Sykurs.no / Susanne Marianne Imperatori 2017

Leksjoner
Velkommen!
Tvillingnåler og tvillingsøm
video
Pyntesømmer med tvillingnål
video
Biser sydd med tvillingnål
video
Legge opp elastiske stoffer med tvillingnål
video
Kanting med tvillingnål
video
Sy stikninger med tvillingnål
video
Sy fast elastiske blonder og kantstrikk med tvillingnål
video
Noen tips til slutt!
Spørsmål?

Meld deg på kurset her: