CourseCraft

If you want your children to be intelligent, read them fairy tales. 

If you want them to be more intelligent, read them more fairy tales.

Albert Einstein


Dette er meditasjoner og livsfilosofiske eventyr og fra hjertet mitt til hjerte ditt. Og de handler om kjærlighet. Selvfølgelig! Den viktigste ingrediensen for en vital og levedyktig planet, som vi jo er helt avhengige av for vår eksistens i denne virkeligheten. Eventyrene er en hyllest til Mor Jord, naturen, kjærligheten, barnet i oss alle og livet. Budskapet i meditasjonene og eventyrene er å følge sitt eget hjerte. Finne sin egen vei. Å være tro mot den man er. Innerst inne. Hente frem sitt indre, vakre, magiske og kraftfulle barn.


Jeg kan skrive under på at når en lever i tråd med sannheten og hjertet sitt så vil en kunne møte tøffe utfordringer, dryge fartsdempere, massiv motstand, surrealistiske kamper, mobbing og direkte ondskap og galskap fra fordomsfulle mennesker underveis. Men noen ting er verdt å kjempe for. Og heldigvis dukker det også alltid opp noen gode engler og hjelpere langs veien om en våger å se dem. Jeg kunne nok selv hatt et mye enklere liv om jeg bare minglet inn i saueflokken og lot meg gjete, men jeg ville ikke på langt nær hatt et så ekte, rikt, meningsfylt og kjærlighetsfylt liv. Kjærligheten er alltid verdt det! For ut av smerte, sinne, sorg, irritasjon, frustrasjon og sår triller de vakreste perler ut, om en er modig nok til å ta imot kjærligheten som transformerende kraft..............


Dette er min arv fra min farmor og videre til min sønn,og videre til deg som ønsker å lytte til meditasjonene og eventyrene mine. Dette er verdier som er viktige for meg og som jeg håper gir gjenklang i ditt eget hjerte så du får lyst å hente ditt eget indre barn frem i lyset med stolthet.


Jeg håper du forvalter dem ydmykt.


Lys og kjærlighet Lene

"Find hidden magic!"

Innhold

Lessons
Copyright
I kjærlighet
Innledning
Pust inn livet - Meditasjon - BONUS!
Jording med steinfolket - Meditasjon
1. Piken og påskeliljen
2. Den glemte skatten
3. Hjertets stille hvisken
4. Kjærlighetens sorg
5. Landsbyen under stjernene
6. Bønnhørt
Paradis på jord!

Vanlig stilte spørsmål

Hvor lenge har jeg tilgang på eventyrene?

Eventyrene er nedlastbare, så du vil ha tilgang til dem for alltid om du laster dem ned.

Hva om jeg angrer kjøpet?

Da alt innhold er digitalt og nedlastbart, kan dessverre ikke kjøpet angres.

Hva om jeg lurer på noe?

Du er velkommen til å kontakte meg på mail rosespiritmedicine@gmail.com.

"You cant tame the spirit of someone who has magic in their veins!"

SageGodess