CourseCraft

Yogalärarutbildning online med Anna Bjärkvik - Block 2 | Start maj 2020

Yogalärarutbildning/mentorprogram online - Block 2 | Start maj -20

Att hjälpa andra genom att stå stolt och självklar i dig.

Du som har slutfört min yogalärarutbildning ”block 1”, är nu varmt välkommen att anmäla dig till ”block 2” med start i maj. Här bygger vi vidare på den grund du nu har, för att gå ännu djupare i din egen utveckling och för att kunna vägleda dina elever än längre på yogans väg.

Jag utgår precis som tidigare från Ashtanga yoga metoden, så som jag lärt mig den utav Manju Pattabhi Jois. Jag delar även med mig av mina personliga erfarenheter och perspektiv, och kommer att uppmuntra dig att göra detsamma.

Vid anmälan får du tillgång till vårt klassrum online. Varje onsdag kl. 11 publicerar jag klasser på månadens tema, därefter kan du i lugn och ro göra lektionen när det passar dig. 

Förutom de traditionella teknikerna ligger stor vikt i denna utbildning på att du hittar din röst och står stolt och självklar i den du är. För att du ska kunna förmedla yoga från en kraftfull och kärleksfull plats i dig. Jag fungerar som din mentor under hela programmet, och är tillgänglig för att bemöta dina frågor och funderingar här på sidan eller via mail. 

Yogalärarutbildningen Block 2 pågår i 6 månader, vartefter ett diplom utfärdas när du deltagit i hela blocket och skickat in tillhörande hemuppgifter. När du har slutför block 2 kommer du även erbjudas att bli listad som rekommenderad lärare på min hemsida, samt lyftas i mina sociala kanaler. 


Investeringskostnad: 

Betala vid anmälan 4320:- + moms 25% (spara 10%)

Månadsvis betalning 800:- + moms 25% (dras månadsvis)


Detta ingår:

⁃ En ny klass varje vecka på månadens tema.

⁃ Hemuppgifter & kursmaterial där det behövs.

⁃ Möjlighet att ställa frågor både med kommentarer under lektionerna och genom privata meddelanden till mig.

⁃ 50% rabatt på en 60min privatsession via Skype eller IRL

Block 2  pågår (aktivt) 6 maj - 28 oktober

Om du inte hinner gå igenom allt material t.o.m. sista oktober kan du göra klart i din takt, och så utfärdas diplomet när du är färdig. Allt material kommer att ligga kvar så att du kan gå tillbaka och repetera så ofta du vill. 

Jag skulle älska att få fortsätta följa din utveckling!

/Anna


"Jag kan varmt rekommendera denna utbildning. Anna har stor kunskap som hon förmedlar på ett lätt förståelig sätt. Anna är väldigt omtänksam och hjälpsam, så jag känner att jag kan fråga om allt jag funderar på. Det är också praktisk att man kan göra lektionerna i sitt eget tempo och också se de flera gånger om man vill. Jag har lärt mig väldigt mycket..." 

- Gabriela Hansen 

"Annas kurs har gett mig tilltro till min egen förmåga att lära ut yoga till andra. Hon lägger stor vikt vid att få en själv att känna in vad man kan tillföra till en klass, och vad ens elever behöver. Att klassen är online (men med mycket feedback, konversation och diskussion) var avgörande för att jag skulle kunna gå utbildningen."

- Elisabeth Weise

Vem är då jag?

Jag, Anna, har levt med att studera och undervisa yoga hela mitt vuxna liv. Jag älskar att se hur denna tidlösa tradition väcker något inom oss människor. En ny förståelse för kroppen, en ny relation till självet eller kanske till livet. Yoga är ett fantastiskt redskap för livet oavsett vem du är! 

Jag har den stora förmånen att vara auktoriserad av min lärare Manju Jois för att föra traditionell yoga in i framtiden, så med en djup respekt för de traditionella teknikerna och med en visshet om att kunskapen i sin essens även ligger slumrande i varje människa blandar jag tradition och lekfullt utforskande i min undervisning. Sedan 2010 har jag undervisat yoga på heltid, men är även författare till de populära böckerna "En känsla av mig", "En del av allt", "Det som känns" (kommer i september). Tillsammans med Manju Jois, Camilla Silver och Johan Lundback har jag skrivit Yoga Chikitsa - Läkande tekniker och assisteringar.

Våra teman månad för månad

- Använd din unika röst

- Ashtanga yogans 2:a serie

- Yoga filosofi; Yoga Sutras bok 1

- Asissteringsteknik och linjering 1a serien

- Meditation, Pranayama & Sanskriträkning

- Yogalärare som yrke

När du har gjort samtliga delmoment får du ett kursintyg med referensord utfärdat. 

Det vore en ära att göra denna resa med dig.

Betala vid anmälan (spara 10%)

5,400 kr once
Choose

Betala månadsvis

6 payments of 1,000 kr/month
Choose

Vanliga frågor

Hur länge har jag tillgång till kursmaterialet?

När du har bokat och betalat kursen har du tillgång till allt material så länge du behöver. Så antingen kan du göra en lektion i veckan, (vilket jag rekommenderar) eller så gör du kursen i en lugnare takt.

Vad händer om jag inte är nöjd med kursen?

Bara maila mig inom 10 dagar så får du full återbetalning av kursavgiften.

Jag har en annan fråga, hur kan jag få tag i dig?

Det är mitt största nöje att få besvara dina frågor, både nu och under kursens gång. Så skicka mig ett mail till: hello@soultalk.one.

Det vore en ära att få fortsätta utvecklas med dig!

Betala vid anmälan (spara 10%)

5,400 kr once
Choose

Betala månadsvis

6 payments of 1,000 kr/month
Choose