CourseCraft

Yogalärarutbildning online med Anna Bjärkvik - Block 1

Yogalärarutbildning/mentorprogram online - Block 1 

Att lära UT genom att landa IN i dig.


Din längtan att fördjupa dig inom yogans filosofi och redskap är helt unik för dig. Så även ditt sätt att sprida kunskapen vidare.

I detta mentorprogram tränas du i den traditionella yogans klassiska tekniker och filosofi, samtidigt som en stor del av utbildningen handlar om självreflektion och eget inre arbete. För att yogan ska förkroppsligas, och spridas vidare på ett unikt sätt genom dig.

Jag undervisar enligt Ashtanga-vinyasa-yoga-metoden, så som jag har lärt mig av min lärare Manju Pattabhi Jois. Samtidigt utgår jag till stor del från mina egna erfarenheter och perspektiv som kommer ur mina mer än 15 år intensivt studerande, praktiserande och undervisande av yoga.

Vid anmälan får du tillgång till vårt kursmaterial här på CourseCraft. Block 1 innehåller 6 olika teman, fördelat på 25 lektioner. Från det att du anmäler dig får du tillgång till en ny lektion varje vecka. Utifrån det studerar du i egen takt. Jag fungerar som din mentor under hela programmet, och är tillgänglig för att bemöta dina frågor och funderingar här på sidan eller via mail.

När du deltagit i hela blocket och skickat in tillhörande hemuppgifter utfärdas ett kursintyg där utbildningens innehåll framgår, samt referensord från mig.

Investeringskostnad:

Betala vid anmälan 4320:- + moms 25% (spara 10%)

Månadsvis betalning 800:- + moms 25% (dras månadsvis)


Detta ingår:


- En ny klass varje vecka fördelat på följande teman:
Att se sig själv som lärare
Undervisa nybörjare
Yoga filosofi utifrån Yoga Sutras bok 2
Stående positioner, assisteringsteknik och linjering
Sanskritnamn & Vinyasa 1a serien
Ashtanga yoga som terapi
Hemuppgifter & kursmaterial där det behövs.


⁃ Möjlighet att ställa frågor både med kommentarer under lektionerna och genom privata meddelanden till mig.

⁃ 50% rabatt på en 60min privatsession via Skype eller IRL


Det vore en stor ära att få göra denna resa tillsammans med dig!"Den här kursen har haft allt det som jag har sökt och velat lära mig mer om. Jag har under kursens gång känt att jag själv har tagit min egen practis till en annan nivå , jag har fått jobba med mig själv både fysiskt och mentalt. Det har varit väldigt bra att kunna gå tillbaka och titta på lektionerna flera gånger. Jag har känt att det du Anna förmedlat till mig har stämt med bilden av hur jag vill förmedla yogan till andra." - Jessica Samuelsson

"Mentorsprogrammet med Anna Bjärkvik är helt fantastisk. Det är ett så brett spektrum av ingredienser; självreflekterande, yogafilosofi, asanas mm. Allt Anna undervisar gör hon med stor kärlek och med en vilja att du ska hitta din inneboende kraft och egna grund. Anna hjälper dig hitta tillbaka till dig själv, vilket är den enda plats du på ett passionerat sätt kan leva och leda från." - Anna Larsson

Vem är då jag?

Jag, Anna, har levt med att studera och undervisa yoga hela mitt vuxna liv. Jag älskar att se hur denna tidlösa tradition väcker något inom oss människor. En ny förståelse för kroppen, en ny relation till självet eller kanske till livet. Yoga är ett fantastiskt redskap för livet oavsett vem du är! 

Jag har den stora förmånen att vara auktoriserad av min lärare Manju Jois för att föra traditionell yoga in i framtiden, så med en djup respekt för de traditionella teknikerna och med en visshet om att kunskapen i sin essens även ligger slumrande i varje människa blandar jag tradition och lekfullt utforskande i min undervisning. Sedan 2010 har jag undervisat yoga på heltid, men är även författare till de populära böckerna "En känsla av mig", "En del av allt" & "Det som känns". Tillsammans med Manju Jois, Camilla Silver och Johan Lundback har jag skrivit Yoga Chikitsa - Läkande tekniker och assisteringar.

Våra teman månad för månad

- Att se sig själv som lärare

- Undervisa nybörjare

- Yoga filosofi utifrån Yoga Sutras bok 2

- Stående positioner, assisteringsteknik och linjering

- Sanskritnamn & Vinyasa 1a serien

- Ashtanga yoga som terapi

När du har gjort samtliga delmoment får du ett kursintyg med referensord utfärdat. 

Det vore en ära att göra denna resa med dig.

Betala vid anmälan (spara 10%)

5,400 kr once
Choose

Betala månadsvis

6 payments of 1,000 kr/month
Choose

Vanliga frågor

Hur länge har jag tillgång till kursmaterialet?

När du har bokat och betalat kursen har du tillgång till allt material så länge du behöver. Du har även möjlighet att spara ner lektionerna. Så antingen kan du göra en lektion i veckan, (vilket jag rekommenderar) eller så gör du kursen i en lugnare takt.

Vad händer om jag inte är nöjd med kursen?

Bara maila mig inom 10 dagar så får du full återbetalning av kursavgiften.

Jag har en annan fråga, hur kan jag få tag i dig?

Det är mitt största nöje att få besvara dina frågor, både nu och under kursens gång. Så skicka mig ett mail till: hello@soultalk.one.

Det vore en ära att göra denna resa med dig.

Betala vid anmälan (spara 10%)

5,400 kr once
Choose

Betala månadsvis

6 payments of 1,000 kr/month
Choose