CourseCraft

Kom i gang! - Pris: 129.-

"Kom i gang" er et nettbasert sykurs som passer for deg som har ingen, eller lite syerfaring, og som ønsker å lære det mest grunnleggende. Kurset passer også for deg som har planer om å kjøpe en symaskin, og som trenger hjelp til å velge riktig modell.

I de første leksjonene forklarer vi hvordan en symaskin virker, hva som skiller forskjelllige maskiner, og vi har også laget en liten kjøpeguide. Andre temaer er vedlikehold, utstyr, nåler og sytråd.

Andre del av kurset er mer praktisk. Ved hjelp av bilder, tekst og små filmer viser vi deg hvordan man spoler undertråd, trer symaskinen, innstiller forskjellige sømmer, syr de vanligste sømmene og mye annet.  Du vil også bli kjent med mange vanlige sybegrep. Til slutt viser vi deg hvordan man syr en flott kurv med lommer. Mønsteret til kurven kan du skrive ut på vanlig skriver hjemme, og så kan du følge med skritt for skritt og sy samme kurv.

Filmene er ikke tekstet, men vi har skrevet detaljerte forklaringer om det som vises i filmene, slik at også hørselshemmede vil ha utbytte av kurset.

Det er riktig gøy å sy! Kom i gang!

Susanne

Vil du komme i gang med å sy?

Symaskiner, hvordan symaskiner fungerer og kjøpeguide
Velkommen!
Symaskiner og forskjellige funksjoner
video
Kjøpeguide
Utstyr, nål og tråd, og slik steller du din symaskin
Verktøy og utstyr
video
Valg av sytråd og symaskinsnåler
video
Stell pent med symaskinen din!
video
La oss sy!
La oss sy!
video
Sy en kurv
Mønster og klipping - Kurv med lommer
video
Sy kurven
video
Lære mer? Spørsmål?
Lære mer?
Spørsmål?

Betingelser og rettigheter:

Sykurs.no er ikke ansvarlig for personskader, eller skader på symaskiner, som oppstår når kursdeltakere følger våre kurs. Det er opp til kursdeltakeren å utøve vanlig varsomhet, både når det gjelder maskinbruk og personsikkerhet.

Digitalt innhold som ikke leveres på et fysisk medium, men som kjøpes og lastes ned/strømmes direkte fra internett, er unntatt fra angreretten. Ved å registrere deg, og å betale for kurset, samtykker du at angrefristen utløper med en gang du ser på kurset for første gang.

Firmaet Sykurs.no er ansvarlig for innholdet i nettkursene som de tilbyr. Utover det gjelder betingelsene til firmaet Coursecraft som hoster våre kurs. Vi garanterer at du har tilgang til kurset i minst 12 måneder etter betalingsdato. Skulle det skje at kursinnholdet ikke lenger er tilgjengelig innen denne perioden vil Sykurs.no gjøre sitt ytterste for å flytte kursene til en ny server eller tilbakebetale kursavgiften. Korte nedetider av serveren kan enkelte ganger forekomme og gir ikke rett til refusjon av kursavgiften.

Tilgangen til kurset er personlig, og det er ikke lov å gi videre tilgangsinformasjon til kurset. Det er ikke lov å kopiere verken bilder, tekster, filmer, mønsterdeler eller annet innhold av kurset uten uttrykkelig tillatelse av rettighetshaver.

© Sykurs.no / Susanne Marianne Imperatori 2017

Vil du komme i gang med å sy?