CourseCraft

"Kom i gang" er et nettbasert sykurs som passer for deg som har ingen, eller veldig lite syerfaring, og som ønsker å lære det mest grunnleggende. Kurset passer også for deg som har planer om å kjøpe en symaskin, og som trenger hjelp til å velge riktig modell.

I de første leksjonene forklarer vi hvordan en symaskin virker, hva som skiller forskjelllige maskiner, og vi har også laget en liten kjøpeguide. Andre temaer er vedlikehold, utstyr, nåler og sytråd.

Andre del av kurset er mer praktisk. Ved hjelp av bilder, tekst og små filmer viser vi deg hvordan man spoler undertråd, trer symaskinen, innstiller forskjellige sømmer, syr de vanligste sømmene og mye annet.  Du vil også bli kjent med vanlige sybegrep. Til slutt viser vi deg hvordan man syr en flott kurv med lommer. Mønsteret til kurven kan du skrive ut på vanlig skriver hjemme, og så kan du følge med skritt for skritt og sy samme kurv.

Filmene er ikke tekstet, men vi har skrevet forklaringer om det som vises i filmene, slik at også hørselshemmede vil ha utbytte av kurset.

Det er riktig gøy å sy! Kom i gang!

Susanne

Vil du komme i gang med å sy?

Symaskiner, hvordan symaskiner fungerer og kjøpeguide
Velkommen!
Symaskiner og forskjellige funksjoner
Kjøpeguide - finn fram til riktig maskin!
Utstyr, nål og tråd, og slik steller du din symaskin
Verktøy og utstyr
Valg av riktig sytråd og symaskinsnåler
video
Stell pent med symaskinen din!
video
La oss sy!
Se på filmene og prøv selv
video
Sy en kurv på 1-2-3
video
Sy en kurv
Mønster og klipping
video
Sy kurven
video
Lære mer? Spørsmål?
Tips til nettsider, bøker og kurs
Spørsmål?
xxx

Vil du komme i gang med å sy?