CourseCraft

Grundkurs traditionell vinyasayoga

Denna kurs ger dig en förståelse för yogans syfte, utförlig genomgång av de grundläggande teknikerna och förhoppningsvis en stor dos inspiration till din yogaresa.

Oavsett om du har intentionen att skapa en daglig yogarutin, bara nyfiken på vad yoga är, eller vill fräscha upp dina grundkunskaper så kommer du hitta det du söker här. 

Du har evig tillgång till lektionerna för att kunna gå tillbaka och repetera så ofta du vill. Kursen innehåller också en vägledd klass på 40 min som du kan yoga till, innan du är redo att yoga på egen hand.

Med (yoga)glädje!

/Anna
 

Jag som gjort kursen

Jag, Anna, har levt med att studera och undervisa yoga hela mitt vuxna liv. Jag älskar att se hur denna tidlösa tradition väcker något inom oss människor. En ny förståelse för kroppen, en ny relation till självet eller kanske till livet. Yoga är ett fantastiskt redskap för livet oavsett vem du är!

Jag har den stora förmånen att vara auktoriserad av min lärare Manju Jois för att föra traditionell yoga in i framtiden, så med en djup respekt för de traditionella teknikerna och med en visshet om att kunskapen i sin essens även ligger slumrande i varje människa blandar jag tradition och lekfullt utforskande i min undervisning.

Sedan 2010 har jag undervisat yoga på heltid, men är även författare till de populära böckerna "En känsla av mig", "En del av allt" & "Det som känns". Tillsammans med Manju Jois, Camilla Silver och Johan Lundback har jag skrivit Yoga Chikitsa - Läkande tekniker och assisteringar.

Läs mer om mig här: ​www.annabjarkvik.com

Välkommen att ta del av kursen!       Jag ser fram emot att guida dig.

Table of Contents

Lessons
Yogans syfte och ursprung.
video
Andas
video
Kroppsmedvetenhet
video
Solhälsningar
video
Grundläggande asanas
video
Grundläggande avslutande positioner
video
40 min ledd klass
video

Frequently Asked Questions

Hur lång tid har jag tillgång till materialet?

I all evighet. Om inget oförutsett händer (T ex Internet släcker ner, jag inte längre står för materialet, eller något annat osannolikt.)

Om jag inte känner att jag får ut något av kursen?

Det skulle vara tråkigt. Men bara maila mig inom 10 dagar så betalar jag tillbaka kursavgiften.

Jag har fler frågor, hur kan jag nå dig?

Inga problem. Bara maila mig på hello@soultalk.one.

Välkommen att ta del av kursen!      Jag ser fram emot att guida dig.