CourseCraft

Att leva väl - En onlinekurs i yogafilosofi

I en värld av självhjälps böcker och nya metoder kan det vara till stor hjälp att dyka in i en gammal filosofi som har fungerat för människor i tusentals år. En filosofi som fanns långt innan yogamattor och spandex tights, men som håller hela fröet till modern (yoga)kultur. Patanjali's mer än 2000 år gamla Yoga Sutras är ett bevis på att människor på den tiden bar på samma typ av existensiella funderingar som vi i dag. Vem är jag? Hur fungerar världen? Vad är mitt syfte? Hur bevarar jag min hälsa? Var finns lycka? 

Under denna kurs använder vi delar av Patanjali´s yoga sutras som en ledstång och samtalsunderlag, för att få en förståelse för yogans filosofi och hur vi praktiskt kan tillämpa dess metoder i våra liv. 

Detta är en praktisk och interaktiv kurs, och varje tillfälle innehåller övningar att göra under och efter kursen för att uppleva det vi pratar om och skapa en egen uppfattning om varje tema. Jag finns också här för att ge dig personlig guidning under kursen.

Kursen innehåller 4 förinspelade lektioner på följande teman; NUET, JAGET, HÄLSA och LIVET. Du går igenom materialet i egen takt, förslagsvis en lektion i veckan, för att hinna absorbera och leva det vi arbetar med. Du har evig tillgång till materialet för att kunna gå tillbaka och se lektionerna hur ofta du vill.

Om Anna Bjärkvik: Anna har levt med ett dagligt yogautövande i hela sitt vuxna liv, och är direkt elev till Manju Jois som även har auktoriserat henne att undervisa traditionell Ashtangayoga. 

Hon är även författare till de populära böckerna "En känsla av mig", "En del av allt", "Det som känns" och har tillsammans med Manju Jois, Camilla Silver och Johan Lundback skrivit Yoga Chikitsa - Läkande tekniker och assisteringar. 

Välkommen att ta del av kursen!
Jag ser fram emot att guida dig.

Kursens innehåll

Lektioner
NUET - Lektion 1
video
JAGET - Lektion 2
video
HÄLSA - Lektion 3
video
LIVET - Lektion 4
video

Vanliga frågor

Hur lång tid har jag tillgång till materialet?

I all evighet. Om inget oförutsett händer (T ex Internet släcker ner, jag inte längre står för materialet, eller något annat osannolikt.)

Om jag inte känner att jag får ut något av kursen?

Det skulle vara tråkigt. Men bara maila mig inom 10 dagar så betalar jag tillbaka kursavgiften.

Jag har fler frågor, hur kan jag nå dig?

Inga problem. Bara maila mig på hello@soultalk.one.

Välkommen att ta del av kursen! 

Jag ser fram emot att guida dig.